BRITISH KNIGHTS ZOMER ATOLL


BRITISH KNIGHTS ZOMER ATOLL


Atoll STR is nieuw in de Atoll family. British Knights heeft nieuwe silhouetten aan de collectie toegevoegd om het plezier voor de zomer te verdubbelen! Met glitters en een bloemenprint; Atoll STR heeft het allemaal! En natuurlijk met de rubberen zool die voor superieure schokdemping en extra comfort zorgt. Geniet deze zomer extra met de schoenen van British Knights.

Spring/Summer 2014 Collectie
Stay on trend while standing out, de British Knights Spring/Summer 2014 collectie maakt echt een statement! British Knights is een merk dat zich heeft toegewijd om streetwear te maken voor iedereen. We weten waar we vandaan komen en blijven trouw aan ons eigen specifieke karakter gebaseerd op extreme sports beïnvloed door zijn ‘urban’ omgeving.

Bij elke collectie die we maken proberen we onszelf te vernieuwen en verder te ontwikkelen. We gaan al een lange tijd mee, onze geschiedenis gaat terug naar New York in de vroege jaren '80. Voor de SS14 collectie hebben we onze kennis uit ons trotse verleden gecombineerd met wat we zien op de straten vandaag de dag. Dit alles draagt bij tot een sterke collectie die ‘hard to beat’ is.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar
www.bkfootwear.com
Atoll STR is verkrijgbaar vanaf medio februari.

Reacties

Populaire posts