OPTIMAAL SLAAPCOMFORT MET ISI MINI

OPTIMAAL SLAAPCOMFORT MET ISI MINI


De slaapzakjes van ISI Mini houdt je baby de hele nacht lekker warm. Door de schuine ritssluiting is je baby eenvoudig te verschonen. Daarnaast sluit de halslijn goed aan, zodat baby’s niet met hun hoofdje in de slaapzak terecht komen. Hiermee biedt ISI Mini de ideale slaapzak voor je baby.

De slaapzak is zowel met als zonder mouwen verkrijgbaar. De uitvoering met lange mouwen zijn voorzien van een jersey voering. De slaapzak is wasbestendig, want ook na vele malen wassen blijft de slaapzak mooi van kleur en vorm. Door het gebruik van natuurlijke materialen en door goede ventilatie, bieden deze slaapzakken een optimaal slaapcomfort.

De slaapzakjes zijn er in uni kleuren en met sterren. Hiermee kiest u de kleur die het beste bij jou en je baby past. De slaapzak lange mouw met sterren is te koop vanaf € 34,95. De slaapzak zonder mouw met sterren vanaf € 25,95. De slaapzak uni zonder mouw is verkrijgbaar vanaf € 24,95 en de slaapzak uni met lange mouw vanaf € 32,95. Ga voor meer inspiratie en informatie naar: www.isimini.nl


Reacties

Populaire posts