Freya omvat de Key Swim Trends voor SS14 met Tribal Prints, Crochet, Tropische & Vintage Florals


Freya omvat de Key Swim Trends voor SS14 met Tribal Prints, Crochet, Tropische & Vintage Florals

Freya Swimwear biedt prachtige ontwerpen C-JJ cup, de verschillende stijlen leiden dit seizoen de modetrends met de populairste prints, texturen en vormen.Nambassa gaat mee met de tribal trend, met de mix van etnische print en het gebruik van tie dye worden de levendige en eclectische trend van Eden funk vastgelegd. De caleidoscoop van kleur zal je onderscheiden van de menigte, of je nou een wandeling langs witte zandstranden maakt of stoeit in de diepblauwe zee. De beugel plunge bikini top biedt een fantastische vorm en decolleté aan tot de GG-cup. Als je de tan lijnen wil voorkomen, kies dan voor de beugel bandeau bikini top, die is super ondersteunend voor een G-cup. Combineer jouw top met een classic, gevouwen of geknoopte brief afhankelijk van jouw dekkingsvoorkeur!


Geïnspireerd door de catwalk verwent Spirit je met zijn luxe gehaakte ontwerpen beschikbaar in de schaduw van roze en klassiek zwart. Maak Spirit jouw little black swimsuit (LBS) wat zekerheid biedt van een sensationele look! Als je opzoek bent naar een push-up of een cover-up is er de keuze uit een zachte plunge tankini (DG-cup), bandloze halter (C-cup FF) of sweetheart opgevulde bikini top (D-GG cup). Deze zijn allemaal perfect te combineren met een classic, geknoopte of rok brief. De collectie is afgewerkt met leuke kralen voor een boho gevoel.


Fris, levendig en rechtstreeks uit Mexico! De Acapulco collectie is geïnspireerd door tropische planten en bloemen van exotische plaatsen om een tijdloze collectie te creëren. De levendige cocktail bestaande uit de kleuren oranje, groen en rood op een kobalt basis, zal deze zomer een ware blikvanger zijn! Voel je als een strand sirene in de sweetheart opgevulde bikini top in een D-GG cup, bandloze halter C-FF cup of zachte tankini DG cup. Als je op zoek bent naar een halter top boven een GG-cup biedt de Acaplulco collectie een gestreepte halter stijl. Deze gaan tot de 36J cup. Combineer de tops met een gevouwen of omkeerbare geknoopte brief. Maak het plaatje compleet met een zweverig bandeau maxi.


Memphis aanbidt jouw vormen met een symfonie van vintage bloemen in pasteltinten en een gouden teint. De bloemenslinger prent definieert jouw beste vormen zodra het zich verspreid over de plunge bikini top (C-JJ cup), bandeau bikini top (DG cup) of bandeau tankini (D-GG cup). Match het met een leuke hipster brief of geknoopte bikinibroek en maak het af met de mooie bandeau lycra jurk voor een speelse Beach look.

Reacties

Populaire posts