LOVESTATION22 HIP NIEUW MERK VOOR AVONTUURLIJKE MEISJES

LOVESTATION22 HIP NIEUW MERK VOOR AVONTUURLIJKE MEISJES

LoveStation22 is een nieuw merk voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar oud met een betaalbare prijs en een goede kwaliteit. De kleding is stoer maar toch ook meisjesachtig.

De kleding van LoveStation22 valt te omschrijven als; girlish, onstuimig, nieuwsgierig, avontuurlijk met soms een ruig randje. De collectie loopt van maat 104 t/m 152. LoveStation22 is verkrijgbaar in limited editions, wat de kleding uniek maakt. Bij het merk is iedere maand wel iets nieuws te ontdekken, omdat er constant kleding bij komt. De natuur is de inspiratiebron voor Lovestation22. Veel dierenprints keren dan ook terug bij het merk. Van accessoires tot jurken bij LoveStation22 zit je helemaal goed voor je avontuurlijke dochter.

Nog een voordeel van dit leuke merk. LoveStation22 is betaalbaar. Kleding en accessiores zijn verkrijgbaar vanaf € 4,95 tot maximaal € 39,95. Ze zijn verkrijgbaar via: www.lovestation22.com

In the beginning
Nieuwsgierig naar het verhaal erachter? Het verhaal van het ontstaan van LoveStation22 wordt geschreven door cabaretier, liedjesschrijver en theatermaker Madelijne Kool o.a. bekend van Telekids Musicalschool. Dit verhaal is verrijkt met prachtige tekeningen van illustrator Wanda van Dijk. Het bestaat uit 12 hoofdstukken, en iedere maand wordt er een hoofdstuk gepubliceerd op de site. Dit wordt ondersteund door een kort filmpje, waarin een aantal kledingstukken gedragen worden die in de betreffende maand verkrijgbaar zijn.
 
WNF 
LoveStation22 steunt het Wereld Natuur Fonds. Van ieder verkocht kledingstuk wordt 1 euro gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op: www.lovestation22.com

Reacties

Populaire posts