WANDEL DE ZOMER IN MET CA’SHOTT

WANDEL DE ZOMER IN MET CA’SHOTT

Met de nieuwe hippe sandalen van Ca’Shott loop je makkelijk én trendy de zomer door.

Zomertrend 2014
De fashionweek in onder andere Milaan, Londen en Parijs (eind 2013) heeft ons laten zien dat de platte schoenen weer de markt gaan veroveren in 2014. Het praktische aspect laat de vrouwelijkheid er niet onder lijden en geeft ons vrouwen des te meer redenen om eerder platte schoenen in te slaan dan een paar hoge hakken.

‘Perfect match’
Platte schoenen maken ook deel uit van de zomercollectie van Ca’Shott. Door het zeer eenvoudige design en kleurgebruik, zijn de sandalen van Ca’Shott perfect te combineren met al jouw zomerse outfits. De moderne vrouwelijke elementen zorgen ervoor dat de juiste ‘look and feel’ wordt gecreëerd bij jou en jou laat meelopen met de laatste zomertrends van 2014.

Prioriteiten stellen
Ca’shott heeft onder andere comfort altijd als prioriteit gesteld en dit vertaald in al haar schoenen. Zo zijn alle materialen afkomstig van eerste klas leveranciers in Italië.

Ca’Shott
Voor vele jaren is Ca’Shott een gevestigd merk in de mode industrie en verkrijgbaar in meer dan 600 winkels, verspreid over landen als: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Ze bieden naast sandalen ook sneakers en laarzen aan.

Reacties

Populaire posts