SHOES AND FUN

SHOES AND FUN


De warme zomerdagen komen er weer aan en dat betekent voor de jonge levensgenieters onder ons: festivals, gezelligheid en veel gedans!

Geschikte Festival Schoenen
We kennen het allemaal, afgetrapte schoenen na een hele dag op een festival te hebben gelopen en te hebben gedanst. Red-Rag maakt het je daardoor gemakkelijk met de SS14 collectie met onder andere sneakers die “festival proof” zijn door de hoge kwaliteit leder.

De schoenen hebben allemaal een “rough edge” wat zorgt voor een stoere finishing touch.
 
Men & Women Collectie
Voor de dames beweegt Red-Rag zich heerlijk tussen de uitersten van stoere Western boots en elegante sandalen. Voor de heren slaat Red-Rag een brug tussen sport en casual.
 
Over Red-Rag
Red-Rag is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. De naam Red-Rag komt van ‘rood vod’, verwijzend naar de prikkeling van de rode lap op de stier. De schoenencollecties van Red-Rag zijn ook eigenzinnig en prikkelend. Red-Rag is voor mannen en vrouwen met stijl, die zich willen onderscheiden. Het is geen ‘middle of the road’ merk, maar geschikt voor jou, trendbewust en in het bezit van een eigen robuuste stijl. Red-Rag zoekt elk seizoen de grens op en zo komt een uitdagende collectie tot stand. Altijd geïnspireerd op de laatste modetrends, met een eigenwijze draai en vertaald naar de authentieke stijl van Red-Rag.

Dat is Red-Rag ten voeten uit!

Ga voor meer informatie naar: www.red-rag.nl
 

Reacties

Populaire posts