Geef meer smaak aan je Mexicaanse gerechten met Santa Maria!


Geef meer smaak aan je Mexicaanse gerechten met Santa Maria!

Deze zomer brengt Santa Maria nog meer authentieke Mexicaanse smaken naar de Nederlandsekeukens. Door haar passie voor smaak, zijn ze erop toegelegd om de allerfijnste kruiden en authentieke wereldsmaken in de Nederlandse keukens te introduceren. Santa Maria leeft voor de miljoenen levensgenieters die meer smaak aan hun gerechten willen toevoegen.

Met gepaste trots introduceert Sant Maria 3 nieuwe smaakmakers
- De rijkelijk gevulde Salsa Dip Chunky.
- De milde Green Jalapeño Relish topping.
- De romige Onion & Garlic Dip.

Dippen bij de BBQ!
Wat is een barbecue zonder smaakvolle sauzen om allerlei lekkernijen in te dippen? De twee
nieuwe dipsauzen van Santa Maria zijn ideaal om je nacho’s of groenten in te dippen. Door de rijke smaken, brengt de dipsaus elk gerecht tot zijn recht. Daarnaast is de milde/zoete Jalapeño Relish heerlijk als topping: probeer het eens over een Fajita wrap. Deze nieuwe smaken zijn vanaf mei bij diverse retailers in Nederland verkrijgbaar.

Tex Mex als inspiratiebron
Op zoek naar nieuwe ideeën voor een zomerse avond? Wat dacht je van een Mexicaanse BBQ, waarbij grote tafels vol hapjes staan. En het BBQ vlees, gemarineerd met authentieke Mexicaanse kruiden, op je te wachten staat. Geef SMAAK aan je Mexicaanse gerechten met SantaMaria!

Wist je dat…

- Elk typische Tex Mex-gerecht een eigen vouwvorm, smaak en bereidingswijze heeft? Op de website lees je hoe je favoriete gerechten op een authentieke wijze kunt bereiden.
- Santa Maria Tex Mex sinds april ook middels een landelijke tv-campagne hun passie voor ‘SMAAK’ deelden?

Reacties

Populaire posts