Stomen en grillen met de Steam & Roast van Lékué

Stomen en grillen met de Steam & Roast van Lékué

Met de Lékué Steam & Roast tover je een gezonde maaltijd op tafel, rechtstreeks uit oven of magnetron. De Steam & Roast biedt de perfecte mix van een gezonde, eenvoudige en snel te bereiden maaltijd. Het siliconen deksel zorgt ervoor dat je eten gestoomd wordt, terwijl de keramische schotel van Emile Henry je groenten, vlees of vis voorziet van een krokant gouden korstje.

Een ovenheerlijke lasagne, een lekkere ovenschotel met kip of verse vis met knapperige groentjes. Het kan allemaal met de Steam & Roast. Snel klaar in slechts één schotel; traditioneel gestoomd met een crispy gouden laagje. In de Steam & Roast kan je zowel maaltijden bereiden die een korte als een lange kooktijd vragen.

Ook het design werd zo uitgedacht dat je de schotel rechtstreeks vanuit de oven op tafel kan zetten. Eenmaal uit de oven gehaald, houdt de keramische schotel van Emile Henry het eten lekker warm. Achteraf kan hij ook zo in de vaatwasser.


Hoe gebruik je de Steam & Roast?

1. Doe de ingrediënten in de schaal
2. Dek af met het siliconen deksel en plaats in de oven
3. Haal het deksel van de schaal en zet even op grill stand om dat gouden krokante laagje te bekomen
4. Serveer en eet smakelijk!

Het ingesloten receptenboekje werd samengesteld in samenwerking met de Alicia Foundation. De Alicia Foundation is een onderzoekscentrum dat gewijd is aan technologische innovatie in de keuken, de verbetering van eetgewoonten en de evaluatie van eten en het gastronomische erfgoed. Dit culinaire project van Lékué en de Alicia Foundation wil de mythe doorbreken dat goed eten veel tijd en inspanning vraagt in de keuken.

Prijs: 34,90€ voor 1L (1-2p) en 49,90€ voor 2L (3-4p)

Lékué, uit Barcelona, is marktleider op het gebied van creatie van producten in platinum silicone en biedt producten aan gaande van taartvormen tot innoverende accessoires zoals stoommandjes of citroenpersen. Lékué is de eerste firma die platinum silicone voor culinair gebruik heeft toegepast. De voordelen van producten in platinum silicone zijn talrijk: het materiaal kleeft niet, het is bestand tegen zeer hoge (+260°C) en zeer lage (-60°C) temperaturen, het kan gemakkelijk gereinigd worden, het is reukloos, … Lékué biedt hoge kwaliteit aan en voert continu innovaties door op het gebied van materialen. Lékué wordt gekenmerkt door het aantrekkelijke en ergonomische aspect alsook door de gebruiksvriendelijkheid van haar producten.

Reacties

Populaire posts